Показ благодійних вистав Київського муніципального академічного театру ляльок.

Показ благодійних вистав Київського муніципального академічного театру ляльок.

      Київський муніципальний академічний театр ляльок спільно з управління освіти Дніпровського району м. Києва у зв’язку з подіями, що відбуваються на Сході України, в рамках спільного проекту проведе дві благодійні вистави.  Діти зі східних регіонів України  та зони АТО, які стали свідками страшної війни і змушені тимчасово проживати у Києві, а також, діти з малозабезпечених сімей Дніпровського району міста матимуть змогу переглянути лялькові вистави 15 та 22  березня 2015 року.

      Колектив Київського муніципального академічного театру ляльок прагне хоч якось відволікти дітей, яким довелося пережитих жахів війни, запросивши  до нашого театру.

      15 березня о 15:00 малята мали змогу переглянути  поетичну фантазію за фольклорними мотивами «Сестриця Оленка та братик Іванко» Г. Усача та С. Єфремова.

сестриця

      Відомий сюжет народної казки про маленького Іванка, який разом із сестричкою заблукав в лісі. Не послухався хлопчик Оленку та й випив зачарованої Відьмою води і став козенятком. Але лихі наміри Відьми не здійсняться, бо Козеня приводить Королевича до ставка, де із каменем на шиї лежить Оленка. Королевич рятує кохану, а до ставка потрапляє сама Відьма. Чари руйнуються і Козенятко знову перетворюється на хлопчика.

      А 22 березня 2015 року о 15:00 діти переглянуть музичну казку «Кіт у чоботях» за твором Ш. Перро та п’єсою Н. Шувалова.

Кіт

      На маленьких глядачів чекають пригоди у веселому, динамічному ляльковому видовищі про Кота, який носить чоботи та  демонструє свою чудову винахідливість, завзятість і добрий гумор, аби довести своєму, недосвідченому у багатьох ситуаціях, хазяїну свою щиру відданість і любов. Завдяки старанням кмітливого Кота, парубок стає повноправним володарем шикарного палацу й одружується на справжній принцесі.

      Ніхто зараз не повинен залишатися осторонь, бути байдужим і якщо є найменша можливість допомогти - ми зобов'язані це зробити!

       Офіційна сторінка театру: http://puppet-theater.kiev.ua .

Перейти до спискуВерсiя для друку