Головна  →  Оголошення  →  10 липня 2023

Театрально-видовищний заклад культури «Київський національний академічний театр оперети» оголошує конкурс

Театрально-видовищний заклад культури «Київський національний академічний театр оперети» оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад артист-вокаліст (сопрано, тенор, баритон)

 артист-вокаліст - провідний майстер сцени 1 шт.од.

 артист-вокаліст вищої категорії – 1 шт. од.

 артист-вокаліст першої категорії – 2 шт.од.

 Кваліфікаційні вимоги артист-вокаліст провідний майстер сцени: повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста вищої категорії не менше 5 років.

Кваліфікаційні вимоги артист-вокаліст вищої категорії:повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста першої категорії не менше 3 років.

Кваліфікаційні вимоги артист-вокаліст першої категорії: повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, спеціаліста - стаж роботи за професією артиста-вокаліста другої категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги артист-вокаліст провідний майстер сцени:визначні вокальні, музичні й сценічні дані, висока професійна майстерність, яскрава творча індивідуальність, широке визнання глядачів, досвід виконання провідних партій і ролей поточного репертуару.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги артист-вокаліст вищої категорії: володіння виразними голосовими, музичними і сценічними здібностями, висока виконавська майстерність, яскрава творча індивідуальність.

Спеціальні кваліфікаційні вимоги артист-вокаліст першої категорії: добрі вокальні, музичні та сценічні здібності, висока виконавська майстерність.

Конкурсна програма:

1. Виконання двох різнохарактерних творів (арії з опер, оперет, мюзиклів)

2. Читання драматичного тексту (монолог, вірш, байка)

3. Акторська проба

 

До переліку документів, що подаються, входять:

 

1. Заява про участь у конкурсі, написана власноруч у довільній формі, із зазначенням поштової адреси та засобів зв’язку із претендентом.

2. Особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою.

3. Копія документа, що посвідчує особу.

4. Копія трудової книжки (за наявності).

5. Копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

6. Творче резюме.

 

Претенденти на участь у конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, список постановок, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, записи вистав, концертів тощо).

 

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Заява про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються з 10 липня до 31 липня 2023 року за адресою: місто Київ-150, вул. Велика Васильківська, 53/3 відділ кадрів з 1100 до 1300 та з 1400 до 1700 понеділок - п’ятниця. 

Тел.: (044) 289-76-12, (044) 287-27-89, (066) 163-47-17 – Вадим Лауренційович,   факс: (044) 287-14-80, e-mail: [email protected] (з поміткою “Конкурс»).

 

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

 

            Дата проведення конкурсу – 03 серпня 2023 року.

 

            Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку