Головна  →  Новини  →  27 березня 2024

Привітання з Міжнародним днем театру!

Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас з Міжнародним днем театру!

Театральному мистецтву належить особливе місце у суспільстві, адже через емоції, сміх і сльози театр розкриває в кожному його особистий внутрішній світ, вчить добру і справедливості, сповнює віри і дає надію на майбутнє, що є важливим на сьогодні з огляду на ті обставини, які відбуваються в Україні.

Символічним є і той факт, що театральна премія «Київська пектораль» – ровесниця нашої Незалежності, з огляду на це театральна діяльність іде в ногу з подіями, які відбуваються в нашій державі. І щоб не сталось – премія відбувається, аби відзначити найкращих митців сценічного мистецтва.

Дякуємо вам за самовіддану працю, талант, завдяки яким наша країна відроджується, духовно збагачується та відновлює свою територіальну цілісність. За вашу відданість своїй справі не тільки на сцені, а й на полі бою, що здійснюється в ім’я зміцнення нашої України, не зважаючи на умови, обставини та перешкоди.

Вічна пам’ять і шана працівникам театрів, які віддали своє життя заради миру і благополуччя нашої держави! Здоров’я і звитяги тим, хто наразі перебуває у лавах Збройних Сил України, та швидкого повернення їх з Перемогою!

Слава Україні!!!

 

З повагою,

Київський міський голова Віталій КЛИЧКО

Перейти до спискуВерсiя для друку