Головна  →  Новини  →  18 вересня 2023

Прем’єрою мюзиклу композитора Бориса Севастьянова «ПІНОККІЯ» Київська опера відкрила новий театральний сезон

Прем’єрою мюзиклу композитора Бориса Севастьянова «ПІНОККІЯ» Київська опера відкрила новий театральний сезон

Київська опера 15, 16, 17 вересня 2023 року відкрила новий 42-й театральний сезон прем’єрою мюзиклу композитора Бориса Севастьянова «ПІНОККІЯ».

Два ока, дві руки, дві ноги, голова – і вже людина…Якби ж то. Стати людиною, оживити своє серце, виплекати душу, зберегти чисту свідомість – як? Особливо у непростому світі непроглядної омани і таких принадних спокус. І ми знову і знову шукаємо відповіді на важливі питання у світовій творчості, але оновлюємо, осучаснюємо та робимо відповідними викликам часу. 

Хай вирує навколо нас біда, а ми не здаємось, творимо… Бо найбільша біда для митця – тиша на сцені і клямка на дверях театру. А для глядача – самотність, особливо, коли навколо панує горе. Музи під час війни мають свою неперевершену місію – виривати з пекла в чистий, прекрасний світ мистецтва. Тут, за завісою, зло здоланне і смішне, добро завжди мудре і творче, а людина обов’язково прагне та, врешті, стає кращою версією себе.

Наша перша у світі лялькова дівчинка Піноккія – нерозважлива і смілива, бунтівниця і новаторка, наївна і витівниця. Дерев’яна мала від початку забере вас у вир свого творчого зростання, дивуватиме шаленими забавами, підкорить нестримною харизмою і остаточно полюбиться. 

А тим часом останні приготування закінчуються… Наша пустунка ось-ось увірветься в креативний простір міста…

Пресслужба Київської опери

Перейти до спискуВерсiя для друку