Головна  →  Новини  →  6 червня 2023

Довгоочікуваний концерт японського піаніста Темпей Накамура в Києві!

Довгоочікуваний концерт японського піаніста Темпей Накамура в Києві!

Темпей Накамура — яскравий японський піаніст-віртуоз і композитор, чиї музика і творча енергія не залишають нікого байдужим. Піаніст випустив шість альбомів, які слухають фани на всіх континентах, і невтомно гастролює світом. Багато разів він був і в Україні, кожного разу збираючи повні зали.

Маестро щиро підтримує Україну у боротьбі за незалежність і хоче своєю живою музикою допомогти нам поповнити внутрішні резерви і перезавантажитись, надати сил для руху вперед, до спільної перемоги.

На концерті передбачається можливість допомоги Фонду підтримки ЗСУ «Київський політехнік».

Про виконавця: 

Темпей Накамура – унікальний піаніст-віртуоз і композитор, який грає на фортепіано з 5 років, навчався в Осаці та Нью-Йорку. Його дискографія складається з 6 альбомів: «VISIONS», «VORTEX», «TEMPEIZM», «TSUBASA», «PHOENIX» та «RISING SOUL», що випускалися компаніями EMI Music, Nippon Colombia, Neo Records.

Після першого виступу в нью-йоркському Карнеґі-холі у 2010 році Темпей розпочав своє європейське турне, яке згодом стало його щорічною традицією. Музиканта добре знають в Іспанії, Португалії, Італії, Австрії, Люксембурзі, Естонії тощо. Високо оцінили його талант і музику і в Україні, яку Темпей відвідував з гастролями в 2015, 2016, 2017, 2019 роках. Зокрема, в 2017 році відкритий концерт відбувся в ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Благодійність є невід'ємною частиною життя Темпея. Він допомагає людям з 14 років, коли його будинок був зруйнований сильним землетрусом у 1995 році. У 2007 році він заснував проект Hidden Concert Tour, який існує на волонтерських засадах на гірському хребті Кії, що входить до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Музикант також дає фортепіанні концерти для постраждалих від Великого східнояпонського землетрусу та землетрусу в регіоні острова Кюшю 2016 року.

Щиро підтримуючи Україну у боротьбі за незалежність і прагнучи надихнути українців, в жовтні 2022 року Темпей провів концерти в містах Боярка та Ірпінь. Запланований концерт в ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського було скасовано через повітряну атаку на столицю. Цього року заплановані концерти в Києві, Бучі та Білій Церкві.

Темпей Накамура на Youtube: https://www.youtube.com/c/Tempei

Веб-сайт Темпея Накамури: http://tempei.com/

Дата та час: 8 червня 2023 (четвер), 18:30.

Місце: Центр культури і мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського, просп. Берестейський (колишній Перемоги), 37.

Вхід вільний.

Кількість місць обмежена.

Для тих, хто має запрошення, будуть зарезервовані кращі місця!

Для отримання запрошень: Тел.: (044) 204-81-66 / E-mail: [email protected] / Telegram: @uajc_kpi_ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку