Театр "Романс" представляє прем'єрну виставу "Зачарований мандрівник".

Театр "Романс" представляє прем'єрну виставу "Зачарований мандрівник".

      27 грудня 2014 року о19.00 у Будинку культури "Більшовик", що на проспекті Перемоги, 38, Циганський академічий музично-драматичний театр "Романс" представить до уваги глядачів свою нову прем'єру - музичну виставу "зачарований мандрівник" (за одноїменною повістю М.Лєскова "Очарованный странник").
      Режисер-постановник -  народний артист України Ігор Крикунов.
                                                   
        Час, події, людські долі мелькають у вирі історії молодого, понівеченого  політичними пристрастями, війною і "убитою"  економікою  української  держави, волелюбний  народ якої не втомлюється вірити у світле майбутнє, душевний спокій, світ і економічне процвітання....

романс
      Можливо,  саме тому хочеться на мить зупинитися і обернути свій погляд та думки до вічних цінностей,  оспіваних в мистецтві, театрі, літературній і музичній класиці, щоб зміцнити віру, дух  і  не засумніватися в  щирості до самого себе, своїм  близьким і навколишньому світу.

роми
      Не випадково, саме циганськими музичними вечорами і унікальними народними комедіями на сцену театру  "Романс" "виходить" нова вистава "Зачарований мандрівник" за мотивами  повести Н.С.Лескова.
      
        Творчий колектив театру "Романс"  дуже розраховує на те,  що ідея вистави нікого  не залишить  байдужим,  надасть можливість кожному зануритися в атмосферу пристрасті, шалених почуттів та несамовитого кохання, яка  часто призводить до трагедії,  а  музична вистава, наскрузь просякнута  таємницею і чарівністю циганського життя,  збиратиме  повні зали вдячних глядачів.

      До. інформація:  277 87 97 - Світлана Соколова, Надія Резон.

      інтернет-посилання: http://www.teatr-romans.com.ua/

      Соц. мережі: https://vk.com/teatr.romans .

Файл документа: DSC_4927.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку