Прем'єра мультиплікаційного фільму "Бабай" в кінотеатрах "Київська Русь" та "Лейпціг".

Прем'єра мультиплікаційного фільму "Бабай" в кінотеатрах "Київська Русь" та "Лейпціг".

         18 грудня 2014 року в кінотеатрах КП «Київкінофільм» починається показ першого українського повнометражного анімаційного фільму для дітей «Бабай» – від творців легендарних мультфільмів «Як козаки», «Пригоди капітана Врунгеля», «Аліса в країні чудес» – кіностудії «Укранімафільм».

київрусь

         «Бабай» створено за мотивами українського фольклору та народних казок. Головний персонаж фільму Бабай є чудовим лексичним трюком і золотою серединою в образній підготовці дитини, що рухається від вигаданих казок і міфотворчості до невигаданих жахів реальності.

             Прем‘єра мультфільму за участю знімальної групи відбудеться   18 грудня в кінотеатрах «Лейпциг»  о 12:40 та «Київська Русь» о 14:00. На захід запрошені учні навчальних закладів Святошинського та Шевченківського районів. Діти-сироти, діти з малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю та діти із зони АТО матимуть можливість відвідати показ безкоштовно. У фойє кінотеатру «Київська Русь» перед сеансом мультфільму запланована розважальна програма, яка організована Будинком творчості Шевченківського району.

 Тривалісь мультфільму 70 хв.

 Тел. для довідок: 279-79-64.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку