Концерт ансамблю "Росток"

   27 листопада на сцені Київської муніципальної української академії танцю ім. С. Лифаря відбувся концерт, присвячений 15-річчю творчої діяльності Зразкового ансамблю народного танцю «Росток». Цей колектив, створений на базі Київської дитячої школи мистецтв № 3, очолює Лола Верлан – художній керівник та балетмейстер-постановник, яка разом з іншими, такими ж небайдужими, як і вона сама, викладачами вже багато років щедро ділиться з учнями любов’ю до танцю і розвиває творчі здібності кожного з них.

   Концертний захід зібрав повну залу глядачів. Вистава виявилася яскравою і динамічною. Танці українські та узбецькі, старовинні та сучасні, жваві та повільні буквально зачаровували публіку.

   На заході були присутні: голова Деснянської районної Державної адміністрації В. М. Онуфрійчук, представники Департаменту культури та Національної хореографічної спілки України, завідувач консульського відділу посольства республіки Узбекистан в Україні А. Х. Абдуалієв, голова Київського обласного товариства «Узбекистан» П. А.  Казаков. Представники посольства республіки Узбекистан подарували танцювальному колективу національні костюми та цінні призи.

   Сподіваємося, що концертні виступи ансамблю «Росток» будуть і надалі радувати глядачів, а головне – приносити насолоду самим дітям, долучаючи їх до таємниць мистецтва.

Перейти до спискуВерсiя для друку