Прем’єра театралізованих вечорниць «НІЧ ЯКА МІСЯЧНА…».

Прем’єра театралізованих вечорниць «НІЧ ЯКА МІСЯЧНА…».

      9 листопада о 19.00, до дня української мови та писемності,  в Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва прем’єра театралізованих вечорниць «НІЧ ЯКА МІСЯЧНА…».

      В програмі концерту - українські пісні та романси різних жанрів - жартівливо-розважальні, ліричні, лірико-романтичні, драматичні...

      У концерті прозвучать такі пісенні перлини, як: «Ніч яка місячна…», «Дивлюсь я на небо...», «Ой ти, дівчино, з горіха зерня…», «Чорнії брови, карії очі» та багато інших…

      Українська мова різноманітна, дзвінка, співучо-мелодійна, оспівана в багатьох піснях та романсах. Саме українська пісня несе відгомін найглибших прагнень і переживань душі нашого народу. Вона є диханням незатертої національної свідомості, яка живе у кожному із нас.

      «Українські пісні та романси завжди відзначалися великим мелодійним багатством. Наспівна мелодика, поєднана з експресією, є характерною рисою багатьох українських романсів і пісень. Ми повинні пам’ятати, що живемо на прекрасній землі і на ній має цвісти рідна мова», - говорить в.о. художнього керівника театру Віталій Калітовський.

      У концерті беруть участь: солісти-вокалісти, хор, артисти оркестру і балету театру.

      Режисер постановник – Лариса Моспан-Шульга.

      Адреса: вул. Межигірська, 2. (Ст. метро «Контрактова площа»).

      Акредитація обов’язкова!

      Тел.: (093)-49-37-507, 425-34-30.

Сайт театру: http://www.musictheatre.kiev.ua/ .

Перейти до спискуВерсiя для друку