Прем'єра концерту-вистави "Десять відтінків жінки".

Прем'єра концерту-вистави "Десять відтінків жінки".

      29 жовтня о 19:00 Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва(м. Київ,  вул. Межигірська, 2) відбудеться прем'єра концерту-вистави японської музики «Десять відтінків жінки»за підтримкиДепартаменту культури КМДА,Посольства Японії в Україні та Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ».

       У концерті беруть участь солістка театру, лауреат міжнародних конкурсів Олена Гребенюк (сопрано) та Марія Поляшова (фортепіано).

      Основна мета – показати всю красу й неповторність японської вокальної музики.

      Режисер-постановник концерту-виставиДмитро Тодорюк: “Якими б цікавими, самобутніми, неординарними і закритими не були традиції та культури різних народів чи континентів, наодинці зі своїми переживаннями чи думками люди у всі часи схожі. До такої думки ми прийшли, коли познайомились з японськими піснями. Кожна з них - це витончена історія почуттів, спогадів, роздумів. Це певний емоційний стан, який так само живе і в українських, і в італійських, і в африканських піснях.

      Саме з таких вокальних мініатюр японських композиторів ми створили нашу концерт-виставу "Десять відтінків жінки". В ній ми розкажемо про Жінку, яка після розлуки з коханим залишилась на самоті в своїй кімнаті..."Десять відтінків жінки" – це наша спроба познайомитись самим і познайомити глядача з часточкою багатогранної культури країни Сонця”.

      Сценічне обладнання та консультації з японської культури надає Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ».

      Також, під час вистави у холі театру будуть представлені виставки від Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ»:

1. Фотовиставка "Подорож до Японії", автор: Оксана Матвійчук

2. Виставка каліграфії, автори: Сашіда Такефуса і ШьокоХіросе.

Перейти до спискуВерсiя для друку