Лекція-концерт «Музика бароко від Риму до Венеції».

Лекція-концерт «Музика бароко від Риму до Венеції».

      24 жовтня 2014 року о 17.00 у рамках Першого фестивалю італійського музичного бароко в Україні у Мистецькому салоні Київського національного університету імені Тараса Шевченка  відбулась лекція-концерт «Музика бароко від Риму до Венеції» за участі Ансамблю солістів "Благовість" Українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина» та струнного квартету «Міра».

      Лекцію проводила маестро Нансі Романо – диригент за фахом, знавець старовинної італійської музики.

      Цікаві, раніше невідомі факти створення та інтерпритації музичних творів були справжнім відкриттям для багаточисленних слухачів. Захоплення і гучні овації викликало виконання  "Gloria" А.Вівальді жіночою групою Ансамблю солістів "Благовість" та струнним квартетом "Міра". Професійна майстерність та вокальна обдарованість співачок дозволила виконати один з найвідоміших та найскладніших музичних творів на найвищому художньому рівнів та в стилі справжнього італійського бароко.

Благовість

      Лекція-концерт Нансі Романо «Музична творчість в Італії доби бароко» за участі Ансамблю солістів "Благовість" та струнного квартету «Міра» відбудеться 31 жовтня 2014 року о 15.00 у приміщенні Національного університету «Києво-Могилянська академія» (вул. Г.Сковороди, 2, корпус І, аудиторія 215).

Перейти до спискуВерсiя для друку