Відкриття сезону Мистецько-концертного центру ім. Івана Козловського.

Відкриття сезону Мистецько-концертного центру  ім. Івана Козловського.

      01 жовтня 2014 року о 19.00 у Міжнародний день музики відкриває свій Другий сезон Мистецько-концертний центр ім. Івана Козловського Київського національного академічного театру оперети.

      Діяльність  другого сезону розпочнеться з концерту «Мрії Івана Козловського» за книгою «Іван Козловський. «Пам’яті генія…» (2013р.),  до якої увійшли вперше опубліковані щоденники, статті та листи співака, а також спогади відомих людей про Івана Семеновича.

      Варто зазначити,  що сезон буде особливим, адже 24 березня 2015 року виповнюється 115 років від дня народження видатного тенора ХХ сторіччя. До визначної дати у рамках проекту  «Тиждень Івана Козловського» пройде низка цікавих заходів, серед яких: гала-концерт, наукова конференція за участю музикознавців, «старовинне музичне чаювання» із почесною гостею – правнучкою співака Софією Проскуряковою, концерти романсів, музично-літературні проекти за виставами «Запорожець за Дунаєм» С. Гулака-Артемовського, «Мазепа» П. Чайковського, «Демон» А.  Рубінштейна. Також у планах – проведення освітніх програм, майстер-класів і тренінгів, робота з архівами, дослідження життєвого і творчого шляху І.С. Козловського.

      Серед новинок сезону:  фортепіанні вечори для двох роялів, міжнародні вокальні проекти, що познайомлять публіку з творчістю сучасних вітчизняних та зарубіжних виконавців, тематичні художні виставки, поєднані з програмою концертів і заходів, танцювальні проекти фламенко, вечори для студентів, благодійні заходи. Зокрема,  до дня Святого Миколая – захід з метою збору коштів на потреби дітей, батьки яких загинули під час трагічних подій в Україні. А на прохання глядачів у репертуарі залишаться найбільш вдалі проекти з минулого сезону. Це  вистави за творами Т.Г. Шевченка (проект н.а. України Олександра Кравченка «І на оновленій землі…»),  проект «Молоді режисери України представляють», новорічне свято на музику В. Моцарта «Казка про чарівну флейту», вечори українського романсу і поезії. 

      Адреса Центру: вул. Хрещатик, 50-Б, телефон 235-75-18.

      e-mail:  [email protected]

Файл документа: vidkryttia.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку