Головна  →  Методичні заходи  →  10 листопада 2016

Цикл методичних заходів для викладачів дитячих художніх шкіл та художніх відділень дитячих шкіл мистецтв міста Києва

Цикл методичних заходів для викладачів дитячих художніх шкіл та художніх відділень дитячих шкіл мистецтв міста Києва

   9 листопада 2016 року в приміщенні дитячої школи мистецтв № 6 ім. Г. Л. Жуковського відбулось заняття викладачів дитячих художніх шкіл та художніх відділень дитячих шкіл мистецтв міста Києва зу рамках проведення циклу методичних заходів.

   З вступним словом до присутніх звернувся директор ДШМ № 6 ім. Г. Л. Жуковського Кутняхов Микола Іванович. Він звернув увагу на принципи методичного напрямку роботи художнього відділення школи. Він пишається, що на відділенні працюють такі талановиті вчителі. Всіх їх об’єднує любов до дітей, прагнення знайти найкоротший шлях в вирішенні будь-якої навчальної чи мистецької проблеми. Надалі директор школи надав слово викладачам.

   Так, викладач вищої категорії Баламаджі Павло Іванович запропонував свій погляд на проблеми живопису в процесі виховання дітей.

   Про колір, як прояв емоції та чуттєвості в роботах учнів розповіла викладач вищої категорії Кутняхова Тетяна Олександрівна.

   Викладач Рябічева Ольга Вікторівна зупинила свою увагу на художніх образах портрету в молодших класах художньої школи.

   Завершив цикл виступів Козар Володимир Андрійович. Він, як викладач вищої категорії, розглядає живописні ідеї в формуванні особистості, яку поєднує з природою та землею, на якій зростає дитина.

   Слухачі з великим задоволенням прослухали виступи викладачів дитячої школи мистецтв № 6 ім. Г. Л. Жуковського.

Файл документа: IMG_0011.JPG

Перейти до спискуВерсiя для друку