Головна  →  Новини  →  8 червня 2016

Директор Київського міського методичного центру закладів культури і навчальних закладів отримав догану.

      За фактом оприлюднення у ЗМІ інформації щодо зобов’язання вчителів мистецьких навчальних закладів системи Департаменту культури КМДА купувати собі квіти для нагородження керівництво Департаменту провело оперативну перевірку.

      Зокрема, як стало відомо із публікації, під час урочистого вручення стипендій голови КМДА талановитим дітям-учням мистецьких шкіл а також подяк їхнім вчителям, останні нібито повинні були купувати собі квіти самостійно. Ті ж, хто прийшов на церемонію без квітів, подяки не отримали.

      У рамках проведеної роботи з’ясувалося, що директор Київського міського методичного центру закладів культури і навчальних закладів при КМДА  Ірина Чуніхіна проявила самостійність щодо пошуку шляхів із вирішення зазначеного питання, не повідомивши про це керівництво Департаменту культури і КМДА.

      На сьогодні згідно з наказом Департаменту культури від 7 червня 2016 року № 202-к Ірина Чуніхіна отримала догану за недостатній контроль щодо організації та проведення урочистого вручення творчих стипендій голови КМДА талановитим дітям. Крім того, вона вже вибачилася перед колективом музичної школи № 15.

      Від імені київської міської влади приносимо вибачення всім працівникам мистецьких навчальних закладів системи Департаменту культури КМДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку