Анонс прем'єрних вистав мистецького хореографічного фестивалю "КМАТОБ-FEST-2014"

Анонс прем'єрних вистав мистецького хореографічного фестивалю "КМАТОБ-FEST-2014"

 

      11 і 12 квітня о 19:00 у рамках фестивалю хореографічного мистецтва «КМАТОБ-FEST-2014», що проходить у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва, буде показано вистави від колективів-учасників, у тому числі – дві прем’єри.

      У п'ятницю, 11 квітня, відбудуться два одноактні балети. «Пори року» у хореографії Олексія Буська на музику Олександра Родіна, репертуарна вистава Театру. Балет, де стосунки головних героїв, як пори року, мінливі, незбагненні, непередбачувані... Танець у поєднанні з відеопроекцією та живою музикою.

      Після антракту – прем’єра одноактного балету «NiK» (Нарцис і Кактус) камерного колективу KDT (Kozar Dance Theatre), заснованого переможцем четвертого сезону програми «Танцюють всі» телеканалу СТБ Василем Козаром. «NiK»... проста історія про чоловіка і жінку – історія Нарциса та Кактуса... Лише Кохання здатне з самозакоханого корисливого Нарциса зробити справжнього сильного чоловіка... І лише у руках такого чоловіка жінка здатна з Кактуса, що вмирає в пустелі, перетворитися на квітучу пахку Троянду...  

      У суботу, 12 квітня, ще одна прем’єра від LITSO Dance Company - одноактний балет «ANIMA» Артема Гордєєва,фіналіста другого сезону «Танцюють всі». Вистава з глибоким філософським змістом про людську душу, яка проходить випробовування поза часом та простором. Головний герой пізнає себе і свій внутрішній світ. Душа його зростає за законами Всесвіту.

      Наступна постановка – «КВАРТЕТ-А-ТЕТ», одноактний балет від «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТУ» на музику композитора Ада Мааса. У цій виставі, без явно вираженого сюжету, глядача спробують вразити психологічні нюанси та сценічні ефекти, що раніше не використовувалися на вітчизняній балетній сцені.

      І на завершення фестивальної програми – Дивертисмент сучасної хореографії від учасників фестивалю, де кожен з колективів покаже хореографічні мініатюри.

      Очікується, що завершить програму вечора показ короткометражного фільму про фестиваль.

      Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва, вул. Межигірська, 2,(ст. метро «Контрактова площа)

      тел. 425-34-30.

Файл документа: Afisha Festival vystavy.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку