Запрошуємо на мюзикл від театру драми і комедії на лівому березі Дніпра "Співай, Лоло, співай!".

Запрошуємо на мюзикл від театру драми і комедії на лівому березі Дніпра "Співай, Лоло, співай!".

      04 жовтня 2015 року о 19.00 у Київському театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра (Броварський проспект, 25) вдбудеться показ вистави «СПІВАЙ, ЛОЛО, СПІВАЙ!», яку театр випустив наприкінці минулого театрального сезону.

      П'єса, що лежить в основі вистави, написана за мотивами відомого роману Генріха Манна «Учитель Гнус, або Кінець одного тирана» і культового фільму 30-х років «Блакитний ангел» з Марлен Дітріх в ролі Лоли. Саме з цього кінодебюту почалася її зоряна кар'єра в Голівуді.

      Режисер-постановник вистави – один з провідних українських театральних режисерів, відомий своїми роботами не тільки в Україні, але й за кордоном, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Дмитро БОГОМАЗОВ.

      Автори вистави пропонують глядачам поринути у запальну і романтичну, невимушену і злегка пряну атмосферу справжнього кабаре. На сцені – оркестр, кордебалет, клоуни та тільки жива музика, адже історія відбувається в портовому кабаре «Блакитний ангел», а її головна героїня – чарівна співачка Лола!

      За законами жанру, сюжет мюзиклу романтичний і досить простий. Одного вечора, старий вчитель латини – зануда та відомий у місті охоронець моральності на прізвисько Гнус, переслідуючи своїх учнів випадково потрапляє в кабаре. Там він знайомиться з місцевою зіркою – співачкою Лолою. Зачарований нею, Гнус забуває про все на світі, закохується як хлопчисько і, зрештою, одружується... І в результаті – все його життя летить шкереберть, адже всім відомо, що красуні кабаре створені лише для розваг!

      Роль Лоли виконує молода артистка театру Оксана Жданова. В інших ролях зайняті провідні артисти театру: Гнус - заслужений артист України Олександр Ганноченко, а також артисти: народний артист України Лев Сомов, Леся Самаєва, Андрій Самінін, Михайло Кукуюк, заслужений артист України Віктор Жданов, Олександр Комаренко, Олександр Піскунов.

      Сценографія та костюми - Петро Богомазов,

      Хореограф - Олексій Скляренко.

      Додаткова інформація за тел.: (044) 517-61-76, (067) 597-27-79,

      e-mail: [email protected] та на офіційному сайті театру: www.drama-comedy.kiev.ua.

Файл документа: IMG_0424.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку