Проведення щорічного міського конкурсу дитячого малюнку «Київ та кияни очима дітей».

Проведення щорічного міського конкурсу дитячого малюнку  «Київ та кияни очима дітей».

      26 травня 2015 року у виставковій залі Музею історії міста Києва (вул. Хрещатик, 2, «Український дім») було урочисто відкрито виставку дитячого малюнку «Київ та кияни очима дітей», присвячену Дню Києва та Міжнародному дню захисту дітей.

      Організатор заходу – Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва. Співорганізатор – Музей історії міста Києва.

      Учасники конкурсу – діти віком від 5 до 16 років: читачі дитячих бібліотек Києва та учні художніх студій Подільського, Шевченківського, Дарницького, Голосіївського, Деснянського, Печерського, Дніпровського та Оболонського районів Києва – представили 85 малюнків, виконаних у різних техніках.

      У роботах юні художники зобразили не лише культурно-мистецькі заклади нашого міста (театри, музеї, бібліотеки, архітектурні споруди, парки, сквери), але й свої враження від їхнього відвідування.

      Проведення такого творчого змагання сприяє вихованню у дітей любові та поваги до рідного міста, його історії, традицій і культури, також надає можливість розвитку творчих здібностей наших дітей.

      Виставка працюватиме до 28 червня 2015 року.

      Ознайомитися з фотозвітом заходу Ви можете перейшовши за посиланням: "Щорічний міський конкурс дитячого малюнку«Київ та кияни очима дітей" - фотозвіт.

Перейти до спискуВерсiя для друку