Відзначаємо разом День Перемоги на Співочому полі!

Відзначаємо разом День Перемоги на Співочому полі!

      9 травня з 12.00 до 18.00 запрошуємо киян та гостей нашого міста на концертну програму «Ту славну весну не забути повік!», присвячену 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги.

      Вже стало традицією кожен рік, 9 травня на Співочому полі, що розташоване в Печерському ландшафтному парку поруч з Національним музеєм Великої Вітчизняної війни, проводити святкові концерти за участю ветеранських аматорських художніх колективів.

      Цього року до частування долучаться провідні національні та муніципальні творчі колективи. Програма розпочнеться виступами Національної заслуженої капели бандуристів ім. Г. Майбороди та Національного заслуженого академічного українського народного хору ім. Г.Г. Верьовки.

      Продовжить святкову акцію програма Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень Департаменту культури, у рамках якої киянам та гостям  продемонструють свої творчі здібності ветерани війни та праці, учасники аматорських хорових і хореографічних  ансамблів, переможці та лауреати вокальних конкурсів. 

      Захід завершиться виступами київських муніципальних творчих колективів — Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня», Циганського музично-драматичного театру «Романс» та Київського академічного муніципального духового оркестру. 

 

      За сприяння Департаменту культури святкові заходи за участю муніципальних творчих колективів також відбудуться в міських парках: виступ Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» о 13.00 в парку культури і відпочинку «Партизанська слава» (вул. Російська, 8/1) та концерт Українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина» о 13.00 в Парку культури і відпочинку «Перемога»  (просп. Перова, 2).

Перейти до спискуВерсiя для друку