КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2018

У Києві стартує 47-й Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість".

У Києві стартує 47-й Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість".

      Уперше за свою багаторічну історію Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» буде представлений в оновленому весняному форматі й вийде за межі кінотеатрів — кінопокази та визначні події відбудуться просто неба, на популярних відкритих майданчиках Києва.

      Проведення кінопоказів відбуватиметься на таких локаціях, як Поштова площа, Культурний центр «Кінотеатр «Київ», кінотеатри «Україна» та «Сінема-сіті», Дім освіти та культури «Майстер Клас», а також клуб «ЮБК» на Трухановому острові.

      47-ма «Молодість» – це понад 200 повнометражних і короткометражних кінострічок. Глядачі побачать найяскравіше дебютне кіно в конкурсних програмах (студентські фільми, короткометражні фільми, повнометражні фільми) та сучасні українські короткометражки в Національному конкурсі. Як і завжди, на «Молодості» в позаконкурсних програмах демонструватимуться найгучніші фільми останнього року.

      Саме Поштова площа стане місцем, де відбудеться святкове відкриття фестивалю і церемонія нагородження переможців. На великому екрані демонструватиметься фільм-відкриття 47-ї «Молодості» — стрічка Малґожати Шумовської «Обличчя/Рило» (пол. Twarz, 2018). Картина отримала на 68-му Берлінському кінофестивалі Гран-прі журі — «Срібного ведмедя».

      Слідкуйте за інформацією про кінофестиваль на сайті та на сторінці Фейсбук.

 

 

Файл документа: Програма Молодість 47.pdf



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.