КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2018

29 березня 2018 року у столиці виступить угорський піаніст Балаж Фюлеї

29 березня 2018 року на сцені Національної Філармонії Україні з сольним концертом виступить угорський піаніст Балаж Фюлеї. Музичний вечір пройде з нагоди головування Угорщини у Вишеградській групі, за підтримки посольства Угорщини в Україні.

Піаніст Балаж Фюлеї народився у 1984 році в угорському місті Кечкеметі На фортепіано він почав грати у віці 8 років. У 2008 році закінчив Музичну академію імені Ференца Ліста в Будапешті.

Музикант виступав із сольними концертами на таких площадках, як Концертхаус у Відні, Консертбегау в Амстердамі, Карнегі-холл у Нью-Йорку,Hall в Токіо, Московській державній консерваторії та найбільшому концертному залі Мумбаю NCPA. Крім цього, піаніст приймав участь у фестивалях La Gesse Festival, Festival Radio France Montpellier, Miami Piano Festival, Schwetzinger Festspiele, Ferruccio Busoni Festival та ін.

Піаніст являється лауреатом премії Ференца Ліста. У його репертуарі – більше тридцяти концертів для фортепіано, серед яких концерти Л. Бетховена, И. Брамса та всі фортепіанні концерти Б. Бартока.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.