КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2018

Інформаційний лист «Мистецька педагогіка: від традиції до інновації (теоретичні та практичні аспекти)» 04-10 червня 2018 р.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ 

Шановні колеги!

Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів спільно з Національною академією керівних кадрів культури і мистецтв запрошує магістрантів вищих мистецьких навчальних закладів, педагогічних працівників, керівників мистецьких шкіл, методистів методичних установ сфери культури, представників  інших навчальних закладів та установ до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Мистецька педагогіка: від традиції до інновації (теоретичні та практичні аспекти)», яка відбудеться 04-10 червня 2018 року у місті Києві.

Мета конференції:

- конкретизація та узгодження пріоритетних напрямків наукової та освітньої діяльності;

- розвиток та координація зв’язків з навчальними закладами, установами та організаціями;

- узагальнення та впровадження результатів науково-методичної роботи та інноваційних методів навчання до процесу сучасної мистецької освіти;

- підвищення професійної компетентності педагогічних працівників.

У програмі конференції: пленарні та секційні засідання, інтерактивні доповіді, концерти за участю викладачів, презентації навчально-методичної літератури, круглі столи та ін.

Детальну програму конференції буде опубліковано на сайті Департаменту культури у розділі «Методичний центр» (рубрика «Наукова діяльність»):

https://dk.kievcity.gov.ua/news/?c=33

Тези доповідей надсилаються разом із заявкою учасника в електронному вигляді до 20 квітня 2018 року на електронну адресу: mpconf@ukr.net

Матеріали конференції проходять попередній відбір та формуються в електронну збірку, яку буде розміщено на вищезазначеному сайті.

Мова конференції: українська.

Вимоги до оформлення: формат – А-4; поля: верхнє і нижнє – 2 см,
ліве – 3 см, праве – 1,5 см; основний шрифт – Times New Roman; міжрядковий інтервал – полуторний.

Фінансові умови:

Вартість участі у конференції складає 170 грн з однієї особи. Внесок запроваджено без мети отримання організаторами заходу прибутку. Кошти підуть на покриття фінансових витрат.

Реквізити  для  сплати організаційного  внеску за  участь  у  Конференції

будуть розміщені сайті (https://dk.kievcity.gov.ua/news/?c=33) у розділі «Методичний центр» (рубрика «Наукова діяльність»).

Контактні телефони:

(044) 279-64-34 – Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів;

(093) 793-55-23, (095) 149-78-64 – Бойко Надія Анатоліївна – завідувач методично-аналітичного кабінету Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів.

Київський методичний центр закладів культури та навчальних закладів

 

Файл документа: Інформаційний лист.docx



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.