Головна  →  Мистецькі конкурси  →  29 січня 2018

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення концертної програми до Дня Києва 27 травня 2018 року.

З метою виявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС

      на кращий культурно-мистецький проект щодо проведення концертної програми до Дня Києва 27 травня 2018 року, для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

      Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 200,0 тис. грн.

      Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 26 лютого 2018 року за адресою:

      01004, м. Київ, бульв. Т.Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

      Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 27 лютого по 6 березня 2018 року. Про точну дату буде учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції 

-        проект має бути спрямований на популяризацію національної культури, зокрема творів українських сучасних композиторів, кращих зразків вітчизняного хореографічного мистецтва, а також творів світової музичної спадщини;

-        концепція заходу має передбачати проведення концертної програми у форматі «опен-ейр», яка презентуватиме для широкого загалу різні жанри мистецтва;

-        участь у заході професійного симфонічного або естрадно-симфонічного  оркестру (оркестрів) із залученням солістів-виконавців, професійних музичних, хореографічних колективів;

-        участь ведучого або ведучих;

-        тривалість концертної програми не менше 7-х годин;

-        пропозиції щодо анонсування та забезпечення інформаційного супроводу заходу (міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання, популярні соціальні мережі).

 

Для участі в мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися

з таких документів та містити наступну інформацію:

  1. Заява про участь у Мистецькому конкурсі за встановленою формою.
  2. Концепція проведення культурно-мистецького проекту із обґрунтуванням актуальності.
  3. Програма та перелік учасників культурно-мистецького проекту.
  4. Технічні характеристики обладнання, необхідного для реалізації культурно-мистецького проекту.
  5. Орієнтовний кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проекту, який містить розрахунок загального обсягу фінансування проекту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет м. Києва та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ!

      Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію.

      Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику.

      При реалізації культурно-мистецького проекту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, у т.ч. в частині отримання відповідних дозволів, дотримання встановлених норм проведення масових заходів, у т.ч. допустимого рівня гучності, пожежної і техногенної безпеки.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку