КМДА Київська міська державна адміністрація


29 січня 2018

Департамент культури оголошує мистецький конкурс на проведення кращого культурно-мистецького проекту щодо проведення Міжнародного національного свята «Навруз».

З метою виявлення найбільш цікавих і актуальних творчих ідей

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

ОГОЛОШУЄ МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС

      на проведення кращого культурно-мистецького проекту щодо проведення Міжнародного національного свята «Навруз», для реалізації якого передбачається надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва.

      Граничний обсяг витрат з бюджету м. Києва 50,0 тис. грн.

      Конкурсні пропозиції на участь у мистецькому конкурсі приймаються у друкованому вигляді (у двох примірниках) до 26 лютого 2018 року за адресою:

      01004, м. Київ, бульв. Т.Шевченка, 3, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділ театрально-концертних та культурно-освітніх закладів, каб. № 308, контактний телефон (044)279-62-92.

      Переможця мистецького конкурсу буде визначено на засіданні Художньої ради з питань розгляду культурно-мистецьких проектів при Департаменті культури, яке відбудеться у період з 27 лютого 2018 року до 06 березня 2018 року. Про точну дату учасникам конкурсу буде повідомлено додатково.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції

‒      матеріали (фото- або поліграфічна продукція), які засвідчують досвід заявника щодо організації та проведення аналогічних культурно-масових проектів за обов’язковою участю колективів етнічних громад міста Києва та представників етнічних громад, які відзначають це свято, зокрема Азербайджану, Афганістану, Грузії, Киргизії, Туреччини, Туркменістану, Узбекистану, Казахстану, Таджикистану, Іраку (курди) та інші;

‒      концепцію проведення Міжнародного національного свята «Навруз»;

‒      здійснення святкового тематичного (з етнічним наповненням) оформлення місця проведення заходів, приуроченого Наврузу Байраму (свято Нового року за сонячним календарем, яке знаменує відродження природи, свято примирення та очищення, свято мудрості, яке закликає до солідарності, єднання, терпимості і прощення);

‒      візуалізація святкового тематичного оформлення (з етнічними елементами) місця проведення заходів;

‒      план-схема розташування тимчасових конструкцій;

‒      обов’язкове проведення культурно-мистецького заходу тривалістю не менше 4-х годин;

‒      наявність попередніх погодження балансоутримувача локації, на якій планується реалізовувати заходи проекту;

‒      концепції проведення заходів проекту мають враховувати всі особливості запропонованих локацій;

‒      кількість учасників не менше 500 осіб;

‒      наявність соціальної складової;

‒      забезпечення встановлення мобільних туалетних кабін, у т.ч. спеціально пристосованих для людей з особливими потребами;

‒      забезпечення відповідних умов для можливості відвідування людьми з особливими потребами;  

‒      використання туристичного логотипу міста Києва в оформленні локації та рекламній продукції;

‒      орієнтовний графік монтажу-демонтажу тимчасових конструкцій;

‒      пропозиції щодо анонсування та забезпечення інформаційного супроводу заходу (міські, загальнонаціональні ЗМІ — телебачення, радіо, друковані та інтернет-видання, популярні соціальні мережі).

 

      Для участі в мистецькому конкурсі конкурсна пропозиція має складатися з таких документів та містити наступну інформацію:

  1. Заява про участь у Мистецькому конкурсі за встановленою формою.
  2. Концепція проведення кожного з чотирьох заходів культурно-мистецького проекту із обґрунтуванням актуальності (обов’язкова етнічна складова) .
  3. Візуалізація святкового тематичного (з етнічними елементами) оформлення локацій.
  4. Програма та перелік учасників кожного культурно-мистецького проекту.
  5. Технічні характеристики обладнання, яке використовуватиметься при реалізації культурно-мистецького проекту.
  6. Орієнтовний кошторис витрат на організацію та проведення культурно-мистецького проекту (окремо по кожному заходу), який містить розрахунок загального обсягу фінансування проекту та визначення кожного джерела фінансування (бюджет м. Києва та інші залучені у встановленому порядку кошти).

 

ДО УВАГИ ЗАЯВНИКІВ! 

      Для участі в мистецькому конкурсі заявник може подавати лише одну конкурсну пропозицію, яка має передбачати проведення зазначених в оголошенні заходів. 

      Зареєстрована конкурсна пропозиція не повертається заявнику.

      При реалізації культурно-мистецького проекту організатори мають неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства України, підзаконних нормативних актів та рекомендацій дорадчих органів КМДА, у т.ч. в частині отримання відповідних дозволів, дотримання встановлених норм проведення масових заходів, зокрема допустимого рівня гучності, пожежної і техногенної безпеки. 

Файл документа: ЗАЯВА_Зразок.doc



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.