КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2017

У столиці триває І Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок “Puppet.UP!”.

У столиці триває І Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок “Puppet.UP!”.

      За підтримки Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київського академічного театру ляльок, Всеукраїнської громадської організації «Український центр міжнародної спілки діячів театру ляльок «УНІМА-УКРАЇНА», Національної спілки театральних діячів України 30 вересня 2017 року у Києві стартував І Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок “Puppet.UP!”.

      Цього дня Маріїнський парк, Поштова площа, парк Перемоги, Деснянський парк,  парк “Нивки”, парк “Наталка”, парк ім. Т.Шевченка, парк Інтернаціоналістів) перетворилися на соціальні майданчики, де з 12:00 до 15:00 театри-учасники та дитячі театральні колективи столиці представляли свої благодійні вистави в рамках міських акцій з нагоди відкриття фестивалю.

Деснянський парк

парк Наталка

       А ввечері 30 вересня 2017 року о 18:00 на Європейській площі стартувала міська театралізована хода "Puppet.UP!" з представниками країн-учасниць, барабанним шоу "Live Drums Show" та усіма охочими, після якої на  Поштовій площі відбулася прем'єра шоу-вистави для всієї родини "Легенда про Київ" із гігантськими ляльками та театром вогню.

поштова

      Фестиваль триватиме з 30 вересня по 4 жовтня.

      У конкурсній програмі фестивалю представлено вистави для дітей та дорослих з 18 країн: Болгарії, Вірменії, Білорусі, Німеччини, Чилі, Аргентини, Франції, Хорватії, Колумбії, Грузії, Ірану, Туреччини, Португалії, Канади, Ірландії та України. Усі зарубіжні вистави презентуватимуться на українській сцені вперше.

   

Сайт фестивалю: www.puppetup.com.ua

Файл документа: zaproshennya-na-hodu-212.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.