КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2017

Запрошуємо на показ вистави Паперового театру м. Нюрнберг (Німеччина) Щасливий Ганс

Шановні пані та панове!

 

 

Goethe-Institut в Україні організовує показ в рамках проекту «Українсько-німецький рік мов 2017/2018» за підтримки Департаменту культури запрошує на показ вистави Паперового театру м. Нюрнберг, Німеччина (Das Papiertheater Nürnberg), «Hans im Glück»  (Щасливий Ганс) для шкіл України. Вистава розрахована на учнів які вивчають німецьку мову.

 

 

Дата та

час проведення:

    

Понеділок, 11.09.2017 

11.00 – 12:00

Місце проведення:

Київський муніципальний академічний театр опери і

балету для дітей та юнацтва, зала.

Адреса: вул. Межигірська, 2, м. Київ

 

 

Кількість глядачів:

до 200

 

 

 

 

 

 

 

Інформація:

 

 

Як і багато інших людей, Нюрнберзький паперовий театр задався питанням: як вести щасливе життя? Та знайшли щонайменше одну відповідь на своє запитання: актори Паперового театру «ламають комедію» навколо теми Щастя.

Біла паперова стіна – це їхня «сценічна декорація», на якій за допомогою світла і тіні вони «малюють» свої розповіді. Під звуки акордеону, віолончелі та ударних інструментів казка розпочинає свій пошук щастя. І раптом виникає несподіваний поворот подій. Звісно, у акторів своє уявлення про щастя і тому казка братів Грімм перетворюється у розповідь про «валове соціальне щастя».

І, можливо, ця казка стане дійсністю.

 

 

Вистава частково розвивається на базі казки за допомогою діалогу з публікою; з музикою наприкінці; потребує достатніх знань мови (діалог з публікою,працюватиме перекладач).

 

 

Як зареєструватися на відвідування вистави?

Для реєстрації заповніть, будь ласка, реєстраційну анкету , що у вкладенні, та надішліть її до 08.09.2017 на адресу: [email protected].

 

 

Файл документа: Hans im Glück_Ausschreibung für Schulen.pdf



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.