20-та церемонія вручення творчої стипендії Київського міського голови учням дитячих шкіл естетичного виховання

20-та церемонія вручення творчої стипендії Київського міського голови учням дитячих шкіл естетичного виховання

20 років тому міською владою було започатковано іменну творчу стипендію Київського міського голови учням дитячих шкіл естетичного виховання – лауреатам міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Творчі стипендії були вперше вручені 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, і це стало доброю традицією.

Сьогодні, у ювілейний рік, вітали найкращих, найталановитіших учнів дитячих мистецьких навчальних закладів міста.  З 2011 року, піклуючись про талановите підростаюче покоління, Київською владою встановлено новий розмір щорічної творчої стипендії – 1000.00 грн.

Наші юні кияни, змогли гідно представити нашу державу та столицю України на авторитетних всеукраїнських та міжнародних конкурсах в Австрії, Болгарії, Італії, Литві, Німеччині, Польщі, Сполучених Штатах Америки, Чехії інших країнах та, завдяки своєму таланту, наполегливій праці, досягли значних творчих успіхів. Кожен   з них виборов перемогу у чесному змаганні з високим рівнем конкурсних вимог. Кожен, хто отримав цю стипендію, хто проявив свій талант у конкурентних змаганнях – наша гордість, наше майбутнє та запорука духовного і культурного розвитку столиці України.

Безумовно, підґрунтя таких досягнень сьогоднішніх номінантів полягає у глибокій, самовідданій батьківській любові та подвижницькій праці викладачів.  Тому кожного викладача, чий учень отримав творчу стипендію  нагороджено Почесною грамотою Департаменту культури за сумлінну працю та високу професійну майстерність.

Дорогі наші, талановиті юні кияни! Ми вболіваємо та радіємо за кожну вашу перемогу та бажаємо і надалі, щоб творче натхнення супроводжувало вас у блискучих конкурсних виступах. Нових осяйних вершин та унікальних здобутків на ниві мистецтва!

Файл документа: Стипендія 2017.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку