25 та 26 березня о 15:00 на сцені Київського академічного театру ляльок відбудеться показ прем’єрної вистави для сімейного перегляду «Гидке каченя» за казкою Г.-Х. Андерсена.

25 та 26 березня о 15:00 на сцені Київського академічного театру ляльок відбудеться показ прем’єрної вистави для сімейного перегляду  «Гидке каченя» за казкою Г.-Х. Андерсена.

      До Міжнародного дня театру театр ляльок готує нову виставу для сімейного перегляду за відомою казкою Г.-Х. Андерсена «Гидке каченя» (п’єса В. Сінакевича, переклад Г. Гусарової).

      Це відома всім історія про майже чарівне перетворення маленького каченяти, який з самого дитинства був особливим, не таким, як усі,  на прекрасного лебедя, що гордо ширяє у небесній височині.

      Потужним образом вистави (не тільки зоровим, але й емоційним) є політ – політ душі. Головна ідея вистави полягає у тому, що кожен з нас народжений для польоту, у кожного є крила – міцні та прекрасні. Наша ціль у житті – зуміти їх розкрити, незважаючи ні на що та ні на кого. Бути сильним духом та красивим душею.

      Команду постановників вистави можна сміливо назвати «зірковою»: запрошений режисер Михайло Урицький (лауреат найпрестижнішої театральної премії «Київська пектораль-2015» у номінаціях «Краща режисура», «Краща драматична вистава» та «Краща вистава для дітей»), художник-постановник Микола Данько (лауреат «Київська пектораль-2015» у номінації «Краща сценографія»). 

      Для такого складу постановників це вже не перший досвід творчої співпраці. Неодноразово режисер та художник створювали вистави на сценах театрів ляльок не лише України, але й зарубіжжя. Не вперше звертаються вони і до тонкого, майже прозорого від своєї чистоти світу казкаря Андерсена.  

Вік: 5+

Тривалість: 45 хвилин

Мова: українська

Дата: 25, 26 березня 2017 (субота, неділя)

Початок: 15:00.

Мова: українська.

Адреса театру: м. Київ, вул. М. Грушевського, 1-а.

За детальною інформацією та для акредитації журналістів звертатись:

Дар’я Іванова, керівник літературно-драматургічної частини

Тел.: +380 93 383 4313

e-mail: [email protected]

Файл документа: gudkeKachenia.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку