Благодійні та просвітницькі заходи Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів у лютому 2017 року

05 лютого у рамках благодійного мистецького проекту "Крилаті мрії" для дітей з особливими потребами, який був започаткований Київським міським методичним центром, в спеціальному дитячому навчальному закладі № 219 Святошинського району, відбувся цікавий концерт за участю учнів та викладачів Київської дитячої музичної школи № 22. Основою програми концерту став новий дитячий мюзикл «Пригоди трьох кошенят» у виконанні дитячого музичного театрального колективу «Пташечки». Дуже чутливим виявився фінал зустрічі. В кінці вистави, за сюжетом якої Мати-Киця годує кошенят вечерею, вона запропонувала і пригостила маленьких слухачів різними солодощами. Діти із радістю та посмішками смакували випічку та печиво.

22 лютого із великим задоволенням відвідувачі територіального центру соціального обслуговування населення Солом'янського району слухали концерт учнів Київської дитячої музичної школи №14 ім. Д.Д. Кабалевського, який відбувся у рамках дитячого мистецького проекту "Крилаті мрії".

Файл документа: КМ л17.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку