Прем’єра мюзиклу «Жив собі пес…» у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва.

Прем’єра мюзиклу «Жив собі пес…» у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету  для дітей та юнацтва.

      Департамент культури КМДА та Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва презентують 24 лютого о 19.00 та 25 лютого о 12.00 прем’єру потужного мюзиклу«ЖИВ СОБІ ПЕС…» Володимира Назарова.

    Гучною подією ювілейного 35-го сезону Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва стане прем’єра потужного мюзиклу  «Жив собі пес…», створеного за мотивами української народної казки «Сірко» і популярного мультфільму. Новий твір написаний для нашого театру двома відомими особистостями: автор музики –композитор і режисер, народний артист Росії Володимир Назаров, автор лібрето – популярний поет-пісняр, актор і телеведучий, народний артист України Петро Мага. Постановку вистави здійснив сам композитор, який працював із командою творчих однодумців:  диригентом Євгеном Воронком, головним художником театру, заслуженим художником України Людмилою Нагорною – автором сценографії і костюмів, головним хормейстером Анжелою Масленніковою та балетмейстером – лауреатом міжнародних конкурсів Сергієм Коном. У виставі зайняті солісти театру, хор та симфонічний оркестр театру. Головні партії виконують: Олександр Монастирський та лауреат Всесоюзного та республіканських конкурсів Анатолій Гурин (пес Бровко), Сергій Макієнко та заслужений артист України, лауреат Міжнародного конкурсу Михайло Нагорний (Вовк), Микола Ільченко (Господар), заслужена артистка України, лауреат міжнародних конкурсів Наталя Пелих та лауреат міжнародних конкурсів Олена Гребенюк  (Господиня).

      Композитор і режисер-постановник вистави Володимир Назаров:

      «Я іззадоволенням пишу музику і ставлю вистави для дітей. Переїхавши в Україну, на свою історичну Батьківщину, я вважав за необхідне для себе розпочати працювати над новими музичними виставами саме українською мовою, і в першу чергу для дітей, адже, на мій погляд, театр єнайважливішою частиною виховання творчого начала у дітей з самого раннього віку».

       «Ой, там на горі» – саме з цієї знайомої з мультфільму народної пісні розпочинається вистава, яка переносить глядача до чарівного українського села з його неповторним колоритом. Її головний герой пес Бровко вірно служив господарям та з роками став небоєздатним і був вигнаний ними...

      Тим, хто не бачив відомого мультфільму, буде цікаво слідкувати за подальшою долею героя у стрімкому розвитку сценічної дії. А тих, хто знайомий з сюжетом, привабить яскрава видовищність вистави, соковитий гумор віршованого тексту та музики, що легко сприймаються і запам’ятовуються.

      Постановники мюзиклу «Жив собі пес…» адресують свою виставу «дітям від 3-х до 103-х років», адже вона у легкій комедійній формі пропонує не пам’ятати зла, допомагати у біді і віддячувати добром за добро.

    Запрошуємо журналістів на прес-конференцію, яка відбудеться 23  лютого у Артистичній вітальні театру.

Участь беруть:

Щур Юрій Олексійович – директор театру

Назаров Володимир Васильович – композитор та режисер-постановник

Мага Петро Петрович – автор лібрето

Воронко Євген Леонідович – диригент-постановник

Нагорна Людмила Леонідівна – художник-постановник

Масленнікова Анжела Геннадіївна – хормейстер-постановник

Кон Сергій Володимирович – балетмейстер-постановник

 

Початок прес-конференції о 15.00.

О 16.00 запрошуємо на прес-показ вистави.

Акредитація журналістів обов’язкова!

Tелефон (044) 425-31-16.

e-mail: [email protected]

Файл документа: afisha_PES.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку