Головна  →  КДФ МетодЦентр  →  1 лютого 2017

Третій концерт Київської дитячої філармонії

29 січня 2017р.  на одній з найкращих сцен - Колонному залі ім. М.В. Лисенка Національній філармонії України відбувся Концерт № 3 Київської дитячої філармонії. Цього разу концерт проходив під назвою «Сторінками конкурсів та фестивалів. Юні таланти 2014-2016 р.р.»

Програму виконували учні, які в ці роки здобули звання лауреатів у міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Багато з цих конкурсів у різних виконавських жанрах започаткував і опікується організацією та проведенням Київський міський методичний центр закладів культури та навчальних закладів.

У концерті були представлені солісти і ансамблі, академічний і естрадний спів, хорові і танцювальні колективи. Головним спрямуванням програми була українська музика.

За традицією Київської дитячої філармонії святкову атмосферу слухачі відчули вже у фойє, де грав джазовий ансамбль «Ярославів Вал» КДШМ №2 ім. М.І. Вериківського під керуванням Ігоря Журомського. Також у фойє демонструвалась виставка творчих робіт учнів художньої школи № 9 – переможців Всеукраїнського мистецького конкурсу «Різдвяні мініатюри».

Цей концерт яскраво окреслив багатогранність діяльності і актуальну значимість роботи педагогів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. На грунті академічних традицій в непростих умовах сьогодення педагоги продовжують будувати собор просвітництва, духовності та культури.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку