Головна  →  Методичні заходи  →  17 листопада 2016

Презентації педагогічної майстерні викладачів теоретичних дисциплін у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах міста Києва

Презентації педагогічної майстерні викладачів теоретичних дисциплін у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах міста Києва

   15 листопада 2016 року у рамках презентації початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу – київської дитячої музичної школи № 35 відповідно до плану основних навчально-методичних захолдів Методичного центру на 2016-2017 навчальний рік відбулись відкриті уроки викладачів теоретичного відділу Лінецької Лариси Михайлівни на тему «Вікторина-гра на матеріалі календарно-обрядових пісень», за участі учнів 4 класу, Лукач Єви Василівни на тему «Музичні подорожі», за участі учнів 3 класу, Добролежи Ірини Леонідівни на тему «Добре темперований клавір І.-С. Баха», за участі учнів 5 класу, на яких були присутні члени методичної ради викладачів музичної літератури міста Києва. Чудовим завершенням презентації стала лекція-концерт «Творчість В.-А. Моцарта» модератором якого була викладач відділу Шаповал Ірина Борисівна, на якій виступили юні таланти та викладачі школи.

   16 листопада 2016 року, відповідно до плану основних навчально-методичних заходів на 2016-2017 відбулася презентація педагогічної майстерні викладачів-теоретиків дитячої музичної школи № 40 Оболонського району. Членам ради методичного об'єднання викладачів сольфеджіо було презентовано наступні відкриті уроки: Стадницької Лідії Миколаївни на тему:"Тональність Ля-мажор", за участі учнів 3 класу фортепіанного та оркестрового відділів;Спіріної Неллі Іванівни на тему: "Тональність Мі-мажор. Ритмічні вправи в розмірах 2- та 3- чверті", за участі учнів 4 класу фортепіанного та оркестрового відділів;Петрикей Валерії Леонідівни на тему: "Внутритактова синкопа", за участі учнів 5 класу фортепіанного та оркестрового відділів.


   Уроки дуже сподобались відвідувачам. Було відмічено, що викладачі добре працюють використовуючи корисні методичні розробки.

Файл документа: Викладачі музичної літератури отримують методичні рекомендації від методиста нашого Центру.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку