КМДА Київська міська державна адміністрація


11 листопада 2016

Цикл методичних заходів для викладачів музичної літератури.

Цикл методичних заходів для викладачів музичної літератури.

   Мовним особливості джазу було присвячено круглий стіл організований Методичним Центром з циклу методичних заходів для викладачів музичної літератури музичних шкіл міста Києва, який відбувся 11 листопада в приміщенні школи мистецтв №2 ім. М.І. Вериківського. Модератором заходу, як і у попередні заходи, виступив кандидат мистецтвознавства кандидат мистецтвознавства Вадим Миколайович Олендарьов. Захід відбувся 11 листопада 2016 року.

   У зв"язку з глобальністю теми акцент у її розкритті було зроблено на гармонії (переважно  мейнстрімовського типу) та темброві (інструментальному та вокальному). Показовими стали музичні ілюстрації у виконанні Вадима Миколайовича та висвітлення ролі цих творів в історико-хронологічному аспекті. Це сприяло  формуванню у слухачів – викладачів музичних шкіл міста цілісного уявлення про специфіку використання гармонії та тембру в світовому джазі у ХХ ст.

   Вдячні слухачі подякували Вадиму Миколайовичу за можливість поринути у настрій джазової музики. Сподіваємося це надихнуло їх на подальшу плідну працю.

Файл документа: IMG_20161111_101003600.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.