Головна  →  Методичні заходи  →  11 листопада 2016

Семінар-практикум викладача-методиста ДШМ № 5 Калініченко Оксани Олександрівни “Дефектологія. Робота з дітьми з особливими потребами”

Семінар-практикум викладача-методиста ДШМ № 5 Калініченко Оксани Олександрівни “Дефектологія. Робота з дітьми з особливими потребами”

     10 листопада у приміщенні дитячої школи мистецтв № 5, що на Оболоні, відбувся запланований Методичним Центром семінар-практикум для викладачів вокалу за темою: “Дефектологія. Робота з дітьми з особливими потребами”. Провела заняття викладач-методист, заступник директора з навчальної роботи музичного відділення дитячої школи мистецтв № 5 Калініченко Оксана Олександрівна, яка не тільки працює в комісії Всеукраїнського конкурсу творчості для дітей з особливими проблемами, але ще й має свій власний досвід роботи з такими дітьми.

   Досвідчений викладач-методист розробила унікальну методику, яка допоможе вчителям знайти правильний підхід до дітей з особливими проблемами, навчить, як навчати таких дітей.

   А запрорукою у цьому стануть:

-створення ситуації успіху, коли дитина отримує психічний стан задоволення наслідками фізичної або моральної напруги від виконання вправи;

-форми роботи, які сприяють соціальній адаптації дитини;

-кінезіологічні вправи як гімнастика для мозку

і ще багато мудрих порад з власного досвіду лектора.

   Осягнувши цю методику приходимо до  логічного вистновку – наскільки важливо долучати наших дітей до творчості, адже завдяки цьому ще з юних років вони навчаються цінувати мистецтво, без якого світ не може існувати.

Файл документа: SAM_4017.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку