Закінчення навчального року у Дитячому кримськотатарському центрі

    

   Закінчився рік, який Дитячий кримськотатарський центр та його учасники провели дуже активно, на заняттях, беручи участь у фестивалях, концертах.

   Учасники колективу щиро намагались донести свою культуру - віршами, піснями, танцями, виставками. Багато заходів були проведені спільно з іншими організаціями. Після виступів дітки залишали кожному учаснику частинку своєї кримськотатарської душі.

   Протягом року вони побували на різних екскурсіях в т.ч.  у  Золочівському районі Львівської області, відвідували театри і т.п.

   На закритті навчального року колектив "Кримської родини" щиро дякували усім, хто допомагав протягом року і надавав різнобічну підтримку: Меджлісу кримськотатарського народу, Департаменту культури КМДА і зокрема Відділу з питань національностей, Директору і колективу школи № 165, Ісламському культурному центру, колективу лялькового театру і багатьом іншим.

   Наразі, поки дітки відпочивають, команда громадської організації "Кримська родина" готується до нового навчального року, щоб у прийдешньому році діткам і всім було ще цікавіше.

Перейти до спискуВерсiя для друку