Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

КОНЦЕРТ ФРАНЦУЗЬКОГО ДЖАЗОВОГО КВАРТЕТУ «ANNE PACEO QUARTET»

КОНЦЕРТ ФРАНЦУЗЬКОГО ДЖАЗОВОГО КВАРТЕТУ «ANNE PACEO QUARTET»

      27 червня 2016 року о 20.00 у Центральному парку культури та відпочинку м. Києва, літня естрада Міського саду «Ракушка» відбудеться концерт французького джазового квартету «Anne Paceo Quartet».

      Анн Пасео – композиторка-новатор, яка постійно знаходиться у пошуках нових звучань. Разом зі своїми музикантами та вокалісткою, вона запрошує до подорожі, в якій космічний рок зустрічає молитву душі, де фанк з холодної сталі може віднести у дивні інопланетні мандри… Останній альбом композиторки CIRCLES, який отримав позитивні відгуки критики і слухачів, буде представлений київській публіці червневого затишного вечора.

     Ось що говорить про свою музику сама Анн Пасео: «Коли я пишу нову пісню перша річ, яка спадає на думку – це завжди мелодія. Я пишу багато, співаючи. Моя музика часто пов'язана з особистим досвідом, зустрічами, внутрішніми змінами, місцями, які справили на мене враження. Я розповідаю історії, мої історії, вони не обов'язково містять слова. Для мене музика повинна перш за все розмовляти з почуттями».

    Захід організований Французьким інститутом в Україні за підтримки Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, Фестивалю "Альфа джаз" та ін.

       Медіа-партрнери: comma.com.ua , platfor.ma, jazzinkiev.com

       Послухати квартет Анн Пасео: www.annepaceo.com.

       Додаткова інформація на веб-сторінці: institutfrancais-ukraine.com/ua.

Перейти до спискуВерсiя для друку