КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2016

Всеукраїнський фестиваль акапельної музики «A Capella Fest Kiyv» запрошує!

Всеукраїнський фестиваль акапельної музики «A Capella Fest Kiyv» запрошує!

      04 та 05 червня 2016 року о 18.00 у приміщенні Caribbean Club Concert Hall (вул. С.Петлюри, 4) відбудеться Всеукраїнський фестиваль акапельної музики «A Capella Fest Kiyv». Захід буде проходити за підтримки Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). У фестивалі візьмуть участь молоді українські колективи та відомі акапельні гурти.

      Наразі у світі стає більш популярним формат саме акапельного співу, який в Україні тільки набирає обертів. Майже у кожній європейській державі є свій фестиваль акапельної музики, на якому учасники не тільки пропагують пісні та творчість своєї країни, але й знайомлять слухачів із мистецтвом інших держав. Саме такою подією є фестиваль «A Capella Fest Kiyv», який збирає таланти з усієї України та дає можливість почути найгеніальніші можливості голосу, які не залишать байдужим нікого зі слухачів.

акапелла фест 4 червня

      04 червня пройде концерт-батл молодих колективів, під час якого на одній сцені у вокальній боротьбі зійдуться кращі колективи з усієї України. Спеціальний гість: Академічний камерний хор «Хрещатик».

акапелла фест 5 червня

      05 червня відбудеться Гала-концерт фестивалю, на якому виступатимуть не тільки учасники конкурсу, але й запрошені гості, серед яких: La Vivo (м. Львів) Beauty Band (м. Київ). Завершиться фестиваль концертом метрів акапельного співу України – гурту «Піккардійська Терція» (м. Львів).

Файл документа: ACAPELLAFEST.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.