Міський творчий конкурс «Мій Київ»

Міський творчий конкурс «Мій Київ»

   20 травня 2016 року у приміщенні ДШМ № 6 ім. Г. Жуковського відбувся міський творчий конкурс «Мій Київ», присвячений святкуванню «Дня Європи», «Дня Києва» та «Дня захисту дітей». Метою конкурсу є культурний розвиток та підтримка талановитої молоді в області образотворчого мистецтва, поширення знань про культурну спадщину України та міста Києва.

   В конкурсі взяли участь учні дитячих художніх шкіл та художніх відділень дитячих шкіл мистецтв м. Києва. Змагання проводилися у трьох вікових категоріях. На суд журі було представлено 68 робіт зі станкової та декоративної композиції. До складу журі увійшли авторитетні фахівці: член Національної спілки художників України, доцент кафедри живопису і композиції Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури Соловей О.В., член Національної спілки художників України Свєтлаков А.О., член Національної спілки художників України, викладач-методист ДШМ № 6 ім. Г. Жуковського Косаревський К.І. Конкурсантам молодшої вікової категорії було присуджено 5 призових місць та 3 заохочувальних диплома, середньої вікової категорії – 4 призових місця та 6 заохочувальних дипломів, старшої – 13 призових місць та 13 заохочувальних дипломів. Гран-прі отримала учениця КДХШ № 9 Дар’я Волошина (викладач Гросс О.П.).

   Нагородження переможців відбудеться 03 червня 2016 року у приміщенні ДШМ № 6 ім. Г. Жуковського. Творчі роботи учасників конкурсу виставлені у фойє Великої зали школи з 02 по 11 червня, де їх кожного дня з 10.00 до 18.00 зможуть подивитися усі бажаючі. 

Файл документа: Фото0884E001.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку