Головна  →  Оголошення  →  29 квітня 2016

Конкурс на заміщення вакантних посад

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

-         директор парку культури та відпочинку «Гідропарк»

Кваліфікаційні вимоги:вища освіта відповідного спрямування, досвід роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою.

Документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних; автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту; два рекомендаційні листи довільної форми, мотиваційний лист довільної форми.

Додатково просимо подати копії документів про трудову діяльність та проект програми розвитку парку культури та відпочинку «Гідропарк» на один і п'ять років.

генеральний директор Київського науково-методичного центру по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій

Кваліфікаційні вимоги: Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст). Стаж роботи за фахом за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років.

Документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографія, копія паспорта, копії документів про вищу освіту та трудову діяльність, копія військового квитка (за наявності), проект програми розвитку Київського науково-методичного центру по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій на 1 та 5 років.

 

Документи приймаються протягом 30 днів з дня публікування за адресою: м.Київ-01004, бульв. Т.Г.Шевченка, 3.

Довідки за тел. 279-52-82, 279-72-51/

Відповідно до вимог статті 21 Закону України «Про культуру» Департамент культури приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії на e-mail [email protected] або [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку