Головна  →  Новини  →  11 квітня 2016

Ужгород, 07-08 квітня 2016 року

Асамблея Національностей України, за підтримки регіонального представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта (Німеччина) в Україні та Білорусі, в рамках програми "Імплементація європейських стандартів для національних меншин в Україні", продовжила проведення семінарів-тренінгів для працівників районних та обласних державних адміністрацій по роботі з молоддю, освітою та міжнаціональними відносинами.

Два аналогічні семінари вже успішно відбулися у 2015 році у Києві та Одесі.

Семінар відбувся в Ужгороді, в готелі "Прага" 07-08 квітня 2016 року, хоча першочергово планувалося його проведення в готелі "Ужгород".

 

Тренінгове заняття на тему "Визначення поняття "ідентичність" та "нація" проводить Андрій Кінаш (член правління Всеукраїнської громадської правозахисної організації "МАРТ", тренер з громадянської освіти), м. Полтава:

Тренінгове заняття другого дня семінару на тему "Міжнародне законодавство в етнополітичній сфері" проводить Світлана Кандєєва (координатор програм Єврейського Фонду України, тренер з громадянської освіти), м. Київ:

Після закінчення першого дня роботи семінару Анатолій Салай, на правах гостиного господаря запропонував відвідати дегустаційний зал закарпатських вин "Шардоне", на що погодилися всі його учасники:

Далі почалася прогулянка Ужгородом:

Національна філармонія розташована у приміщенні колишньої синагоги:

Учасники семінару побували також на святі, приуроченому Міжнародному дню ромів, який традиційно відзначається 8 квітня.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку