Ансамбль "Дніпро" запрошує!

Ансамбль "Дніпро" запрошує!

      Українська народна та сучасна музика і пісня у віртуозному,  філігранному виконанні 10 амбітних, професійних артистів-солістів відомого в Україні та світі ансамблю «Дніпро»!

      Феєрверк ексклюзивних українських музичних інструментів: цимбали, бандура, сімейства сопілок, окарин та рогів,  ребро, тилинка, дримба, фрілка, флояра, кавал, дводенцівка,  дерев’яні коробочки, бухало, бубни, бугай, коза, коси, рублі, колокала,  тріскачі,  дзвони, і,  звичайно, скрипки, альт, контрабас, барабани, трикутники та ін.

      Яскраві, запальні інструментальні мелодії, народні романси, патріотичні,  задушевні пісні та дотепний добродушний жарт.

      Калейдоскоп позитивних вражень і емоцій!

      Живий звук !!!

 

Заслужена артистка України  Олена Кулик (сопрано), 

Заслужений артист України Любомир Матейко (скрипка),

Заслужений артист України Тарас Яницький (бандура), 

лауреати міжнародних конкурсів: Максим Бережнюк, Сергій Радіон  (народні духові інструменти),  Володимир Польовчик (цимбали), Артем Куцан (скрипка), Володимир Пономарьов (альт), Любомир Фещак(контрабас), Володимир Загородний, Петро Шперналь (ударні,  перкусія).

 

Художній керівник – з.а.України Любомир Матейко

Генеральний директор – з.а.України  Олена Кулик

 

      Ансамбль «Дніпро» - унікальний колектив, що об’єднує самобутніх, високопрофесійних  солістів-музикантів, кожен з яких є надбанням української нації, тому що зберігає і передає своїм мистецтвом витоки самого українства. Впродовж 20 років існування «Дніпро» очолюють його «батьки»: художній керівник, віртуоз-скрипаль, заслужений артист України Любомир Матейко та солістка з неповторним голосом, генеральний директор, заслужена артистка України Олена Кулик,  -  саме вони і були ініціаторами створення колективу.  

      З величезним успіхом ансамбль відсвяткував свої 20 років у Оперній студії Національної музичної академії України 29 листопада 2015 року. Були квіти,  нагороди, бурхливі овації,  відомі артисти і поважні гості..…, врешті,  як і має бути на ювілеї!

      Колектив записав і видав численні альбоми, в яких звучить український фолк  – від автентики до модерну, а музиканти грають на сотні музичних інструментів – як суто народних, так і осучаснених. 

      Ансамбль «Дніпро» не тільки дарує своє мистецтво українському народу, виступаючи на різних сценах - від дитячих шкіл до урядових концертів, розкриваючи таємниці глибинної національної культури та її сучасне звучання. Своєю творчістю ансамбль «Дніпро» також  прославляє Україну в усьому світі, даруючи красу і багатство української спадщини іншим народам.  

      Великобританія, Франція, Канада, Німеччина, Румунія,  Росія, Молдова, Узбекистан,  Нідерланди, Швеція, Португалія, Польща, Греція і ще багато-багато країн аплодували стоячи яскраво-національному, незабутньому мистецтву надзвичайно талановитих  артистів  ансамблю «Дніпро»!

 

Сайт ансамблю «Дніпро»: http://dnipro-art.com.ua/

Канал YouTube: https://www.youtube.com/user/ensembleDNIPRO

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/dnipro.ensemble

Файл документа: dnipro1kvit.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку