Головна  →  Оголошення  →  21 березня 2014

Конкурс на заміщення вакантної посади художнього керівника комунального закладу «Театрально-видовищний заклад культури «Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва»

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної  адміністрації) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади художнього керівника комунального закладу «Театрально-видовищний заклад культури «Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва».

До участі у конкурсі допускаються особи, яким виповнилося 35 років, мають вищу освіту відповідного професійного спрямування, мають досвід роботи у сфері культури та академічного мистецтва не менше 3-х років.

Документи: заява про участь у конкурсі, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографія, копії документів про вищу освіту,  довідку про стан здоров’я (у т.ч. психічного), пропозиції щодо концепції розвитку Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

Документи приймаються протягом місяця з дня публікування за адресою:

м.Київ-01004, бульв. Т.Г.Шевченка, 3.

Довідки за тел. 279-52-82, 279-72-51

Перейти до спискуВерсiя для друку