Головна  →  Методичні заходи  →  16 січня 2016

Цикл методичних заходів для викладачів баяна та акордеона (анонс)

   16 та 19 січня 2016 року о 10.00 у приміщенні КДМШ № 14 ім. Д. Кабалевського (бульв. Лепсе, 69) буде продовжений цикл методичних заходів для викладачів баяна та акордеона (по два заняття з перервою) на тему: «Удосконалення методики викладання гри на баяні (акордеоні) у школах естетичного виховання».

   16 січня майстер-клас за участю учнів КДМШ № 14 ім. Д. Кабалевського та студентів НМАУ ім. П.І. Чайковського проведе народна артистка України, лауреат міжнародних конкурсів, професор Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, завідувач кафедри баяна та акордеона Черказова Євгенія Іванівна. Черказова Є.І. зробить акцент на питаннях постановки та посадки при навчанні гри на акордеоні, а також на принципах засвоєння деяких сучасних прийомів ведення міха.

   19 грудня відбудеться майстер-клас викладача-методиста Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра, заслуженого працівника культури України Тихончука Анатолія Олексійовича. Також Тихончук А.О. виступить модератором засідання круглого столу за темою «Про проблеми сценічного самопочуття».

Перейти до спискуВерсiя для друку