Оперета запрошує на прем'єру "Звуки музики"!

Оперета запрошує на прем'єру "Звуки музики"!

     Департамент культури  КМДА

    Київський національний академічний театр оперети

   презентують

       прем’єра мюзиклу «Звуки музики»

 

      11,12 та 20 грудня 2015 року о 19.00 у Київському національному академічному театрі оперети (вул. Велика Васильківська, 53/3) відбудуться прем’єрні покази мюзиклу «Звуки музики»Р. Роджерса.

      В основі сюжету – реальна історія, взята з мемуарів австрійської співачки баронеси Марії фон Трапп. Юна Марія рано осиротіла й пішла в монастир, щоб стати черницею. Але творчій натурі дівчини тісно у стінах обителі. Це розуміє й настоятелька, вона пропонує Марії  попрацювати гувернанткою в сім’ї овдовілого морського капітана Георга фон Траппа, який виховує семеро дітей віком від 5 до 16 років. І саме тут дівчина розкриває свій талант – вона вчить дітей співати… і закохується у їхнього батька.

      «Звуки музики» – це красива історія про важливість родинного затишку у житті людини. Розповідь про те, як зберегти справжнє кохання та  міцну родину. Про сімейні цінності – як основи життя. Про любов і музику – як еліксир, що зцілює... Про вірність ідеалам і принципам, чесність перед самим собою і суспільством.

      Дія відбувається в Зальцбурзінапередодні Другої світової війни, коли гітлерівська Німеччина анексувала Австрію. Це стало справжнім випробування для австрійського патріота капітана фон Траппа.

      Сьогодні для нас особливо актуальні його слова: «Найцінніше, що є у кожного з нас  – це він сам. Але ми втратимо себе, якщо здамося. І ви не зможете перехитрити лева, поклавши свою голову у його пащу».

      «Звуки музики» – це неймовірна атмосфера ностальгії й ніжності, сплетена з мелодій кожного героя.

      Ця історія стала легендою на сцені і в кіно, увійшла до топ-10 найзнаменитіших мюзиклів світу й виграла 8 престижних театральних премій «Тоні». Свого часу відбулось 1443 покази мюзиклу на Бродвеї.

      До участі у постановці мюзиклу залучені також юні артисти з ансамблю дитячого театру «Мюзик-холл», які виконують ролі дітей родини фон Трапп.

      Відвідаєте прем’єру мюзиклу «Звуки музики»і доторкніться до легенди!

       http://operetta.com.ua/

https://www.facebook.com/operetta.kiev1

Файл документа: Soundsofmusic004site.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку