Презентація вистави Мінського театру-студії кіноактора "На тому ж місті, в наступному році".

    на том же месте      30 листопада 2015 року у Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра (Броварський проспект, 25) на киян очікувала  цікава мистецька подія – відома бродвейська комедія за п’єсою Бернарда Слейда «На тому ж місті, в наступному році». Виставу презентував білоруський театральний проект «ТриТформаТ» спільно з акторами Мінського театру-студії кіноактора. Ця лірична комедія з мелодраматичним відтінком є одним з найкращих прикладів сучасної світової драматургії та користується великою популярністю.

      Комедія «На тому ж місці, в майбутньому році...» була успішно екранізована в Голлівуді, вистава не сходить з театральних підмостків Європи та Америки вже більше 35 років. Ексклюзивним правом постановки п'єси в Білорусії володіє проект «ТриТформаТ».

      Це четверта спільна робота провідних акторів Театру-студії кіноактора Національної кіностудії «Білорусьфільм» і режисера Тетяни Троянович, вистави яких  користуються незмінним успіхом у мінської публіки і були представлені в  Чеській Республіці, в Литві, Фінляндії та Італії в рамках Днів білоруської культури.

      «Аморальна історія в шести картинах», як значиться в авторській анотації, написана в 1975 році, актуальна у всі часи. Тому що це одна з найчистіших і світлих історій про любов. Іскрометний гумор  Бернарда Слейда, блискучі жарти і репризи, які безперервно звучать зі сцени, викликають у глядацькій залі оплески і сміх. Але у фіналі очі глядачів блищать від сліз.

      Ролі виконують: Віра Полякова (Стелла) і Віктор Рибчинський  (Джордж). Ця історія починається як анекдот, а закінчується... Вона не закінчується! Вона триває - «На тому ж місці, в майбутньому році...».

Перейти до спискуВерсiя для друку