Київський академічний Молодий театр презентує прем`єру вистави «Однорукий».

Київський академічний Молодий театр презентує прем`єру вистави «Однорукий».

 

      05 грудня 2015 року о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі (вул. Прорізна, 17) відбудеться прем`єра вистави «Однорукий»за п’єсою американського письменника Мартіна МакДона.

      Відчути, яка захоплююча історія чекає на Вас можна зі слів одного з персонажів, який так само як і троє інших, опинився в номері готелю в місті Спокан, що на півночі штату Вашингтон: «...Щось обов’язково станеться.Січеш? Щось драматичне. Зараз...А прикинь,чувак заселяється, а в нього одна лише рука, а разом з ним приваблива дівчина, а з нею, якийсь чорний, і десять хвилин потому чуються постріли, і вже ані дівчини, ані чорного не видно. Що ж далі? Навіть не уявляю. Але що ж далі буде? Хто знає...»

      Американський гумор та українська душа поєдналися в інтригуючій комедії без цензури та гальм за п`єсою одного з кращих драматургів сучасності Мартіна МакДона«Однорукий».

      У головних ролях:заслужений артист УкраїниСтаніславБоклан, Олександр Ромашко, Дмитро Суржиков,Дар’яБаріхашвілі, КатеринаКістень.

      Сценічна редакція та постановка – заслужений діяч мистецтв України Андрій Білоус.Художник-постановник – Борис Орлов.Музичне рішення – Олександр Курій.Пластичнерішення – ЛідіяСоклакова.

      Веб-сторінка театру: http://molody.kiev.ua/index.php/osnovna-stsena/item/690-odnorukyi

 

Перейти до спискуВерсiя для друку